New


Gör det du vill

Gör du det du vill eller det andra vill att du ska göra?

Jag tror att det är väldigt lätt att bli påverkad av människor runt omkring och göra saker som man egentligen inte tänkte göra och som man i efterhand inser var fel.
Det här är något som precis hänt mig. Jag går natur, jag trodde att det var det jag ville göra. Men jag passar inte här, jag ska byta program till estet bild och form.
Det kommer alltid finnas människor som försöker övertyga dig vad som är bäst för dig; kom bara ihåg att det är bara du som faktiskt kan veta hur du vill att ditt liv ska se ut.
Med detta menar jag även att: Ha på dig de kläder som du själv trivs i, gör det du tycker är roligt. Du bestämmer själv över ditt liv!
Det går inte att komma ifrån att det finns många människor som tycker massa men det är viktigt att ibland kunna ignorera deras åsikter om de gäller ditt eget liv och göra din egen grej.
Ha det bra, puss :)
(jag ber om ursäkt för en låg uppdatering, min dator har varit "sjuk" så jag får ha en lånedator tills den har tillfrisknat ;))
Inte mer...

Dragons in love


Min häst är kändis :D

YAY Min häst Shakür är på första sidan i dagens bohuläningen fyfån va tuff hon är!! :D (y)
(+ Gaston är väldigt söt ^^)

Today's awesomes

Idag var en fin dag =)

Jag har chillat i sackosäck i skolan, tecknat (ni får nog se sen ;)), redigerat bild, varit på lektioner, failat på en muntlig redovisning.
Gått till fridaskolan, träffat syster.


Sedan åt jag ett äpple och sprang 6 km, det var superkul!


Och så har jag gosat med en massa söt kompis ^^ (ett tappert försök att fly från historiauppsats)
OBS hon försöker se cool ut på bilden, hon är töntigare än vad hon ser ut...
Haha, astuff var hon först lägger hon sig på rygg med tassarna upp i vädret hona ba "ja klappa mig! :D"
När hon upptäcker att jag fotar så slutar hon genast och posar fint ;)) Fåfäng katt jag har ^^


Och sist men inte minst så har jag klippt håret. Själv. Kände mig jättegalen =D

Väntan

Oooohh outhärdligt är att vänta på ett mejl man verkligen vill ha :)

Känner ungefär som när Amanda Fondell sjöng Please Mr. Postman ;)

http://www.tv4.se/idol/klipp (kommer tyvärr inte direkt till klippet...)

Nom nom nom :3

Nom nom nom


Kvällsmat 1 <3


Kvällsmat 2 <3

(ledsen för den dåliga bildkvaliteten det ser inte lika gott ut </3...)

Hihi åhh va nyttigt ^.^ Men det var gott D: och mys, varm choklad med minimarshmallows, kex, äpple, kardemummaskorpa, youghurt med crisp + Glee = fantastisk kväll :D

Godnatt <3 <3

Soft kväll

Just varit hos min älskade lilla häst som jag äntligen får börja rida efter tre veckors vila pga blödning i hoven som ledde till hovböld :)
Nu ska jag bara softa orkar inte göra något skolarbete ikväll ;)
Nu: Glee :D


En snygg kompis bara

Stort beslut

Jag har nu tagit ett stort beslut, jag tänker int avslöja någonting än men jag lovar att berätta om det blir som jag tänkt mig :)

HejHej

/Pigg Miriam ^^

Why are we even fighting?

Måste man bråka i en relation? Blir det verkligen bättre av det?
Jag tycker såhär, nej varför skulle det bli det :)

Jag menar om allting fungerar så har man ju ingenting att bråka om. Och om man faktiskt har ett problem så går det väl att prata om, disskutera och kompromissa så att det löser sig.

Min tanke är att de som bråkar om småsaker hela tiden, typ "men skär inte kälkbacke på osten -.-" "sluta prata med den där fåniga rösten!" osv. har förmodligen ett större problem egentligen, till exempel att de inte känner sig älskade, är besvikna över något eller liknande. Om man pratar om det tror jag att även de här onödiga småbråken försvinner.

Ibland kan det givetvis vara så att man inte har vågat prata om problemet och då kan ju relationen bli bättre efter ett stort bråk men min åsikt är ändå att det vore bättre att prata än att bråka ;)

Sedan kan det ju självklart vara så att man helt enkelt inte passar ihop, och... personligen så tycker jag att det bara skulle vara jobbigt att vara i en relation med någon jag bara inte funkade med det tar bara massa energi, då skulle det i så fall vara bättre att gå skilda vägar för att kunna må bättre.

Alltså tror jag att många bråk går att undvika genom att prata med varandra (observera att detta även gäller kompisrelationer, om du och din kompis bråkar mycket; prata med henne eller honom det är säkert ett större problem som ligger bakom :)), någon som inte går att prata med tycker jag inte är värd att vara med.

Jag tror att det finns någon för alla - soulmates ^^

You say you listen to me... But I can se you don't.

Asså, varför?
Just nu är jag bara så trött på alla. Ingen går ju att prata med, ingen lyssnar eller bryr sig. Ingen vill ha någon personlig kontakt eller kompis relation.

Alla tar avstånd från varandra, bara för att de inte är bästa vänner så kan de inte ens sitta bredvid varandra på en lektion. Jag pekar inte ut någon för det känns som att det är så många som är såhär...
Jag har blivit ilsk, helt jäkla förbannad. Varför kan ingen ens låtsas bry sig?
Trött på det här, lite fler kramar i kompisgängen åtminstone, lite värme någon ;))

My nails

Riktigt stolt, det här är ett sätt för mig att uttrycka min kreativitet när jag inte får göra det i skolan ^^


Kvävd

Usch. Vad ska man egentligen göra när man går ett program med mer teori än man faktiskt klarar av?
Jag måste vara ärlig och säga att jag är verkligen inte skapt för att gå natur; jag känner mig kvävd.

Jag skulle behöva betydligt mycket fler möjligheter till att vara kreativ, jag får inte utlopp för att vara den jag är när jag måste sitta i skolbänken hela tiden och lära mig exakt vad som står i boken utan att själv kunna komma med idéer.

Det här är min lösning. Eller kanske snarare flyktväg... :)
Jag sminkar mig, kladdar massa söta gubbar, djur, fina ord m.m. i mina anteckningsblock, har en allmänt galen personlighet, klipper i pälsen på min häst o.s.v.

Jag har över huvudtaget inte tid att vara kreativ på något annat sätt så hade jag inte kunnat lägga min kreativitet på någonting så tror jag att jag hade gått sönder. Hade jag haft tid så hade jag tecknat mer, skrivit fler låtar, dansat och skapat skapat skapat.
Jag vill inte vara här, jag är inte hemma här, här är ingen som jag.

Men. Jag måste, jag ska kämpa mig vidare för det finns någonting som driver mig...
Framtiden :)

Puff

X.xI  <-- ME

I'M DEAD.

Tjoff helt slut efter en dag full av massa härlig kemi :D Imorgon är det prov som gäller så jag pluggar in i det sista ska sova mycket och hoppas på det bästa :)
Är faktiskt riktigt taggad! ^^ (Notera att jag är seriös, jag tycker att det ska bli spännande på riktigt :))

Många planer

Tjeeenare :D

Jag har ett så underbart liv att jag har minst 8 stora prov, inlämningar eller redovisningar innan jullovet :) Därför kom jag på en idé! Jag ska försöka ta hand om min häst innan skolan, då kommer jag få mer tid på eftermiddan till andra grejer. Ni får gärna kalla mig galen ;)

För övrigt har jag funderingar på ett sommarjobb på apotek så jag ska troligen kolla runt en del på lördag, riktigt spännande faktiskt ^^,

Idag är jag helt ledig så jag har träffat Victoria :D nu ska jag plugga kemi (<3) sen ska jag till gymnasiemässan mellan klockan 17 och 19, jag ska representera nordens ark, alldeles själv </3


Jag hade lite problem att ladda upp bilden som jag ville ha så ni får en gammal ;)

xoxo

Äventyr! :)

Asså jag fick bara en så stor längtan efter äventyr, se något nytt, lära mig något, upptäcka en ny talang, resa någonstans, vad som helst :D
När jag är klar med plugget måste jag hitta på något ^^

Ha en bra dag! :)

Vilka ögonbryn har du? ;) (jag vet jag är störd :D)

OMFG

WOW yay lov!! :D
YAY JAG GÅR NV JAG HAR INGET LOV...
Fast en positiv sak, min mormor är här vilket förmodligen betyder mysigt kvällsfika iaf :)
Nu ska jag plugga ihjäl mig, KEMI <3 <3

Me <3 egopics (a)

Och lövet vissa kanske har sett på facebook är nu aningen snyggare ;)
Nu ska jag titta på glee innan jag orkar göra något annat ^^

SYL

RSS 2.0