Alla hjärtans dag <3

YAY!! Längtar till imorn, jag har alltid älskat alla hjärtans dag och att nu få spendera den med värdlens underbaraste kille kommer bli awesome <3

Jag vill bara påminna alla som är singlar om att alla hjärtans dag inte är en dag för att fira par utan all kärlek, visa hur mycket ni älskar era vänner och familj :*

Jag har varit hos min pojkvän sen i lördags därför har uppdateringen varit låg, det är så det kommer vara eftersom jag mest har bloggen för min egen skull och för de som vill läs så klart ^^
Jag red Shakür i ridhuset idag och hon kändes jättefin, hon orkar mer nu än vad hon gjorde för ett par veckor sedan. Hon har även fått lite mer hull så jag koppas att hon snart kan vara fin i både hull, muskler och kondition :)

Fredag

Hej hoppas alla har en bra fredag :)
Min fredag blir ganska soft, igår var jag inte i skolan eftersom jag var tvungen att göra en sak och hade väldigt ont i magen, idag mår jag i vilket fall lite bättre.
Jag hade bara två lektioner idag, historia, lång håltimme som jag spenderade genom att sminka mig inför modevisningen jag var med på idag :) modevisningen var sista lektionen, det gick bra för alla grupper tyckte jag och det var roligt både att vara med själv och att se de andras framträdanden! :)
Nu ska jag snart bli hämtad, åka och ta hand om Shakür lite innan jag får skynda mig vidare för att vaccinera mig sedan ska jag hem och softa hela kvällen <(^.^,)>

Vilken är din stil?

Jag har skapat ett dokument där jag skriver precis hur jag vill att min klädstil med mera ska vara. Jag lägger in inspirationsbilder och skriver om vilket uttryck jag vill ha.
En sammanfattning av min stil, som vägledning och inspiration när det är dags att köpa nya kläder till exempel :)
Kan tyvärr inte lägga upp nån bild just nu, jag ska se om det går att ordna senare...

Träning

Hej!
Idag taggar jag träning med min häst Shakür, jag brukar rida för en dressyrtränare, Anna Lidén, ungefär en gång i månaden, dock har det kommit en del saker ivägen det senaste så nu har det gått säkert mins 3 månader sedan jag faktiskt tränade för henne.
Jag hoppas att det går bra och att allt fungerar den här gången!
SYL
Shakür häromdagen :)

Rastlös

Hejsan!
Dags att starta bloggen igen ^^
Den här gången tänkte jag blogga mer om mitt liv med min häst, kylan gör att jag känner mig mindre pepp i stallet (vill ha sommar nu!! :D) och min tanke är att jag kanske kan bli lite mer motiverad med hjälp av bloggen :)
Asså jag är så galet rastlös jag håller på att gå i taket, vet inte vad jag ska göra :o vill att det ska bli imorn eftermiddag men det är helt sjuuuukt vad tiden kan gå långsamt när allt man vill är att den ska gå snabbt... :)
Jag känner mig ungefär som familjens ena katt som inte vill gå ut pga kylan men blir helt tokig av bus när hon sitter inne hela dagarna ;)
Min katt har lagt beslag på mitt rum och har sovit här konstant i flera dagar, så söt :D
Ska duscha, pyssla och fixa mig grymt fräsch inför imorn nu :)
SYL
Me like you've never seen me before ;)
(haha stor underläpp liten överläpp, underbett omg! but still i like it ^^)

RSS 2.0